grannar =)

Igår var min granne Ulrika här och hjälpte mig med att putsa mina fönster =) trots sin egen värk ville hon ändå hjälpa till... stark gjort utav henne tycker jag. Uppskattar det verkligen =)
Hon hade med sig en häftig apparat som sög upp vattnet från fönstren... helt suveränt bra blev det, o fort gick det. me like... :)
Sen kom det en annan granne in med en present och ett kort (som jag läste när jag blev själv...) blir ju så väldigt rörd av mig ;/ jag blev otroligt glad såklart och det kom många tårar när jag läste kortet, och även när jag öppnade paketet "snyft"  tack snälla Linda & Morgan för det <3... MEN det hade ni verkligen inte behövt göra !!!
Jag blir självklart glad när jag får något men jag har så svårt att tacka på rätt sätt... man säger tack och gör allt för att hålla tillbaka gråten... man kanske verkar oberörd eller otacksam men det är jag verkligen inte...

VC

Jaha då har jag varit på VC med min fot... Det blev bandage, kryckor, 3 rör med blod, mediciner och en remiss till röntgen... jehaaa... eller inte :( fan va trött jag blir.  vi får väl se hur lätt det blir att gå med kryckor pga min nacke!! men jag får väl göra det bästa av det med :)
Nu får vi se fram emot skolavslutningen och ett låååångt sommarlov istället =D det ska bli underbart =)


LCHF ???

Jag började att promenera... men fick då inflammation i foten :(  Vad ska man göra nu då??? Ska man våga sig på LCHF metoden... sist jag skulle prova detta blev jag tvungen att operera bort gallan... nu har jag ju ingen galla kvar så då måste det väl fungera... eller?? Jag har börjat att ta bort potatis, ris, pasta & bröd än så länge... får väl sätta mig in i hur man ska gå till väga lite =) Får se om jag får några resultat!!

Riktig vän...

En riktig vän är den som kommer när alla andra går

Astrids första tur till kållandsö

Underbart första besök för i år i sommarstugan... fint väder, glada barn, god mat och trevligt sällskap :)
Toppendag på naven...
Emil & Ronja leker för fullt :)
Ronja & Astrid
Lite vårplock...

Kvällspromenad

Emil, Oliwer & Astrid på en härlig kvällspromenad.
Buddha himself :)
Hmm hmm
Goa pojkar

En baddag med grabbarna bus :)


En varm vårdag i Väjern


RSS 2.0