Vinterbröllop

I lördags var vi på ett sagolikt vackert vinterbröllop!!
GRATTIS Ulrika & Andreas :)
 
Korten pratar ju för sig själva... KÄRLEK!!!
 
 
En förtrollande vacker brud <3
 
 
Och en otroligt stilig brudgum
 
 
 

Generad :}


Jag tog en promenad med Stella & Nisse precis. Jag hade kommit halvägs runt kvarteret när jag känner att det inte BARA är trosorna som glider av utan även byxorna :/ Jag försöker lite diskret att dra upp dom men utan nàgot större resultat... När jag rundar 2:an är hela rumpan bar... tur man har làng jacka som räcker ner till knäna tänkte jag ;) Men i allt elände kommer en granne ut och vill hälsa pà vovvarna, man kan ju skylla pà kylan men röd som en tomat pratade jag pà som vanligt och hoppades innerligt att han inte skulle kolla ner mot marken och upptäcka att grenen pà mina byxor hängde pà mina vadhöga stövlar. När han hade klappat klart sà avrundade jag samtalet snabbt och med raska stela steg och dragande i jackan sà hoppades jag innerligt att jag skulle hàlla mig pà benen, det var mànga jobbiga bilder som fantiserades i mitt huvud kan jag säga!!! för den typ av uppvisning är inget för mig. Snabbt upp för trappen fick jag äntligen làst upp dörren. Jag tog av mig jackan och sàg mig själv i spegeln...ingen vacker syn kan jag lova :) helt naken med trosor och byxor hängandes pà stövlarna...skrattet gàr inte att hàlla borta :D Kära tomten i àr önskar jag mig bara ett par trosor och ett par byxor som passar ;)

LUCIA


Idag stannade jag kvar pà skolan och kollade pà sexornas luciatàg. Det är riktigt rofyllt att lyssna pà och dom var jätteduktiga :) När jag kom hem satte jag igàng att bygga ihop Emils teleskop som han fick ifràn jultidningarna, den var väldigt stor... vi fàr väl se om vi kan se nàgra stjärnor ikväll dà ;) Nu ska jag spela lite pà Emils Wii U som han oxà fick ifràn jultidningarna... det är den jag bloggar ifràn nu ^_^ ... häftig sak!!!

The reef

 
Lördagen den 27/10-12 åkte vi och våra grannar till The reef i Danmark.
Det blev en helt underbart bra resa =) Det var bra väder, trevligt sällskap och god mat... men det bästa av allt var väl såklart badet ;)  När vi anlände till Danmark så checkade vi in direkt och gjorde oss klara för en hel dag med bad. Vid 20,00 tiden gick vi ut och letade efter ett ställe att äta middag på och vi hittade såklart ett toppenställe. Dom hade en buffe´bestående av kinamat, thaimat och sånt som man plockar och dom steker direkt. Till efterätt hade dom glass och frukt. Efter middagen så gick dom tillbaka och badade tills dom stängde vid 22,00. Dom hade mysiga hotellrum så vi trivdes bra :)
 
Det blir nog fler turer till The reef fram igenom :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STELLA & NISSE

Stella och Nisse kom bra överens direkt :) 
Stella tog snabbt på sig mammarollen och hade allt schå i värden för att hålla koll på Nisse. När han la sig i mitt knä så kollade Stella på mig precis som att hon menade att du har koll på honom en stund nu så jag kan få sova lite :)  så gick hon till sin korg och somnade. Annars har det varit fullt upp för henne. 
 
Här kommer lite kort på Stella & Nisse <3
 

NISSE <3

Den 19/10-12 köpte vi en till hund =)
Denna gången blev det en Lhasa apso/Shih tzu hane (Astrids lillebror <3)
Nu känns allt komplett =) Inga mer hundar för oss nu ;)
Nisse är helt underbar och full i bus :) han påminner så mycket om Astrid i sättet vilket känns väldigt positivt för oss.
 
Här är vår lilla Nisse född: 2/9-12
 
 

STELLA <3

Samma dag som Astrid somnade in var vi så ledsna och jag kunde inte tänka mig ett liv utan hund, så jag gick ut på blocket och hittade två små shih tzu hanar. ( ville igentligen ha en tik men just då ville jag bara ha en hund). Jag ringde på annonsen och frågade om han hade kvar någon liten hane till mig... Nej tyvärr har jag bara 1 tik kvar...  är det sant kan man ju undra :) och ja det va de =) 
Dagen efter åkte vi till trässberg och möttes av en liten tjej när vi skulle svänga in på tomten :) Ägaren tyckte det var väldigt konstigt att hon gick ut mot vägen då hon och dom andra vovvarna aldrig gör detta. Det känndes rätt direkt :) hon kom fram och la sig på rygg så att man kunde gosa magen och var helt enkelt underbar. Vi stog och pratade med ägaren och busade med alla hundarna när Stella började lulla iväg ner mot bilen, hon satte sig bredvid bilen och väntade... hon ville tydligen åka hem <3
 
Så här är lilla Stella född: 29/4-12
 


Astrid är nu i hundhimlen :(

Vår underbara Astrid finns inte hos oss längre :( 
Det är med stor sorg i hjärtat som jag skriver detta...
Astrid har alltid varit väldigt liten i maten (eller kräsen som veterinärerna sa), men hon drack desto mer!!
Den 25/5-12 åkte vi till skara djursjukhus med Astrid då hon hade börjat att kissa på sig och kunde inte hålla tätt. Det visade sig vara en uvi (urininfektion) hon fick behandling för detta och hon mådde snart bättre igen.
 
Den 21/7-12 söker vi till distriktsveterinärerna i Dingle då Astrid har spytt galla upprepade gånger och avföringen är endast slem...  Hon blir undersökt och dom misstänker gastroenterit. Veterinären tycker att Astrid är väldigt pigg för att vara sjuk så vi blir hemskickade med en canicur pro spruta och skonkost, vi skulle även höra av oss om det blev värre.
 
Väl hemma sätter jag igång och kokar ris... det visar sig att Astrid inte vill ha detta heller, men hon dricker lite risavkoksvatten. 
 
Jag ringer tillbaka till veterinären senare samma dag då hon blivit mycket sämre, blir då hänvisade till blå stjärnan i gbg. Vi anländer till gbg vid ca: 22,45. Vi blir invisade på ett rum och en veterinär kommer in till oss. Det första han säger är att det är på vår egen risk om Astrid biter honom så jag får ta på henne en munkorg och det gick jättebra. Han börjar bända och vrida och lilla Astrid skriker och försöker att klättra upp på mig, då veterinären ser på oss att vi blir rädda försäkrar han oss om att Astrid INTE skriker för att hon har ont utan det är bara mest för att hon inte vill att någon ska ta i henne...  Han undrar om vi vill att han ska göra en röntgen på henne för säkerhets skull, och det tackar vi självklart jag på. Röntgen visade inget så vi blir återigen hemskickade med goda råd För Astrid, Mycket vila och dietmat. Vi var nog hemma runt 05,00 tiden den natten.
 
23/7-12 blir Astrid ännu sämre hon kryper undan och gömmer sig, skriker bara man kommer när, skriker när hon kissar,, skriker när hon rör sig, skriker hela tiden...
Vi åker tillbaka till blå stjärnan. Veterinären känner och klämmer på en skrikande Astrid och bestämmer sig för att göra ett ultraljud på buken. När hon skulle göra ultraljudet fick jag hålla i hennes framtassar och gosa ner huvudet i hennes ansikte. Dom rakade henne så dom kom åt och satte igång... Han tittade länge och väl och jag frågade om det såg bra ut... nja jag har aldrig sett något liknande förut!!! VA...PANIK. är det allvarlig???  jag ska rådfråga en kollega. Kollegan kommer in och dom pratar detta fina doktor språk som är sååå lätt att förstå! Hon hade defekta njurar och vissa partier var helt döda, så JO hon SKREK för att hon hade ONT!!! Dom ville behålla henne och tog henne och då brast allt för mig :(  Mitt lilla hjärta... skulle jag få se henne igen?  Det var bara att sätta sig i bilen igen och köra hem, utan Astrid :(  Dagen efter alltså den 24/7-12 ringer veterinären och säger att dom vill ha vårt godkännande på att avliva henne, hon svarar inte alls på smärtlindringer utan bara skriker hela tiden nu. Vi vill ju inte att hon ska plågas så vi godkänner avlivning..........
Astrid finns inte mer, hon är nu i hundhimlen.
 
Tankarna finns där varenda dag. Om dom hade hittat det tidigare hade dom kunnat klara henne då???
Det får jag antagligen aldrig svar på .
 
Älskad och saknad finns du ALLTID i mitt hjärta <3 min underbara lilla ASTRID <3
 
 

RSS 2.0